Canara Bank Interview Questions

1.)Where the Headquarters of Canara bank located?

Ans- Bangalore, Karnataka, India

2.)Who is the CEO of Canara bank?

Ans- Pradyuman Singh Rawat

3.)Who is the Founder of Canara bank?

Ans- Ammembal Subbarao Pai

4.)When was the Canara bank is Incorporated?

Ans- In 1906

5.)In which year Canara bank become nationalised Bank of India?

Ans- In 1969

6.)Describe Network of Canara bank?

Ans- Canara bank network has 5641 branches and more than 7000 ATMs spread across India.
7.)What was the previous name of the Canara bank bank before it become the Nationalized bank?

Ans- Canara Bank Hindu Permanent Fund

8.) What is the Slogan/Tagline of Canara bank?

Ans- It’s easy to change for those who you love, Together we Can

9.)What are the Services provided by the Canara bank?

Ans- Investment Banking
Consumer Banking
Commercial Banking
Retail Banking
Private Banking
Asset Management
Pensions
Mortgages
Credit Cards

10.)What do you mean by commercial bank?

Ans- A commercial bank is a type of bank that provides services such as accepting deposits, making business loans, and offering basic investment products.Commercial bank can also refer to a bank or a division of a bank that mostly deals with deposits and loans from corporations or large businesses, as opposed to individual members of the public.

Translate »